tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Talli viikkoa nyt kaksi aamua takana, viisi siis jäljellä. Samaa tuttua hommaa 4-tallilla minkä lisäksi tunteja. Tänään aamusta liikuntaa ja ratsastusta ja ilta päivällä psykan kaksoistunti. Tammojen kanssa mentiin puomeja wanhassa Piken kanssa. Litti olikin pajalla tänään, joten tallista tarttui mukaan ihan uusi tuttavuus; Nomi. Varsin mukava tapaus, nuori, ei kovin kokenut ratsu. Karsinassa meinasi useamman kerran tulla hampaista ja monoakin meinasi tulla.. Erittäin heinolla fiiliksellä siis lähdettiin tunnille.. Neidillä oli vähän virtaa ja alku verkoissa mentiin miljoona ravia pitkin maneesin seiniä.. Meno rauhoittui ympyrä työskentelyllä, tosin siitä 'teitä' ei ympyröiksi oikein voi kutsua.. Jatkettiin ravipuomeilla. Muutamat kerrat ensin käynnissä ihan suoraan yli ja sitten sama ravissa. Täytyy sanoa, että Nomi yllätti positiivisesti. Puomien väliin ympyrä ja sitten suunnan vaihto. Tultiin puomeja myös laukassa ja vaikka nostoissa on vielä hiomista Nomi oli oiken taitava. Yllätyin todella positiivisesti siitä miten hieno Nomi osasikin olla. Olin odottanut jotain paljon raaempaa sen perustella mitä olen Nomia tunneilla nähnyt.
Alkaa todellisuus iskeä vasten kasvoja. Tällä viikolla on viimeiset ratsastustuntini opistolla tänä keväänä ja tänään oli viimeinen Piken tunti :( Tj kalenteri näyttää vähän reilua kahta kymmentä, kun kaikki vapaat luetaan pois laskuista. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin siinä vääjäämättä käy. Täytyy kyllä sanoa, että työ paikkojen etsiminen käy itsessään ihan työstä. Hermot meinaa mennä.. 
Valmistun siis Ypäjän Hevosopistolta hevosten hoitajaksi suuntautuen harrasteohjaajaksi nyt keväällä 2014. Etsin työpaikkaa pk-seudulta. 
Jos tiedätte jonkun joka saattaisi tarvita reipasta ja ahkeraa tallityöntekijää tai hevosenhoitajaa, otan kaikki vinkit vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti