torstai 13. maaliskuuta 2014

Tänä yönä taivaaseen toinen meistä pakenee

Viime päivien postaukset ovat oleet aika lailla samanlaisia ja tämäkin jatkaa samaa jo tuttua kaavaa. 
En haluaisi kiinnittää aamu kampaan minkään laista huomiota, se vaan on jotenkin mahdotonta.. Vaikken aamuja mitenkään laske, todellisuus iskee kuitenkin päivä päivältä enemmän vasten kasvoja. Varsinkin kun asiasta tulee puhetta muiden kanssa.
Aamulla tallia ja liikuntatunnilla mentiin lenkille. Viimeisellä ratsastunnilla päästiin juhla kentälle ensimmäistä ja viimeistä kertaa ja sain ratsastaa Kingillä <3 Kingihän on jo aikaisemmin tuttu pallero ja minun ensimmäisen vuoden nimikkohevonen.

paras hoitaja keväällä 2012
Oli aika ihana fiilis päästä puuhastelmaan palleron kanssa, en muistanutkaan miten mukava otus Kingeli on. Hyvää fiilistä tosiaan lisäsi mahtava ilma ja kentällä ratsastaminen maneesin sijaan. Tehtiin paljon voltteja ja ympyröitä ja vähän meinasi intoa ponista löytyä, mutta alkoi kuitenkin toimimaan erittäin hyvin. Olisin voinut jatkaa Kingin kanssa loputtomiin siinä ihanassa ilmassa. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikaan ja oli aika lähteä takasin tallille. Toivon todella, että saisin mennä vielä huomenna Kingillä <3 Päivä talli ja ilta päivällä pikku-e harjoittelua.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti