sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Love is poison

Sitä nostalgian määrää, kun kuuntelee vanhoja suosikki biisejä. Fiilis vain korostui siinä vaiheessa, kun satuin katosomaan naikkareiden live videota, jota olen siis katsellut niinkin muinaiselta esineeltä kuin vhs-kaseltilta tv:stä nauhoitettuna.. 2002?? Nyt myöhemmin ja vanhempana sanatkin ymmärtää ihan eri tavalla ja pääsee kiinni biisin 'syvemäpään' sanomaan. Tässä kun mietin, niin musiikki on ollut aina osa mun elämää. Oli se sitten kunneltuna c-kasetilta, cd:ltä tai soittimesta tai netistä..  Itse kuitenkin ylistän edelleen cd-levyjä <3 Unohtamatta kuitenkaan live musaa, joka on asia erikseen. 
Kaikki teistä varmaan tietävät minun olevan suuri Negative ja Jonne Aaron fani. Kai tätä voi faniudeksi sanoa.. Ja täytyy sanoa, että Putous ohjelman Idiots parodia Jonne Aaronista, on suuri loukkaus tuota itselle niin suurta Jumalaa kohtaan.
Talli viikko on melkein finito mikä tarkoittaa myös sitä, että meillä on enää viikko yhteistä opisto aikaa hhp luokan yo-porukan kanssa. Viimeistä yhteistä iltaa vietetään torstaina Puomissa, josta toivottavasti saataisiin kuvia muitoksi.. Tosi vaikea ajatella, että kohta tää loppuu itseltäkin.. Kuin tää ja nää ihmiset ois ollut vaan lainassa.. Ei tätä itse opisto elämää tule ikävä vaan näitä ihmisiä ja muutamaa hevosta. Varmaan muutama viikko menee ihmetellessä 'normaalia elämää', kunnes tulee uudet ruutinit töissä. Toivottavasti.
Alan tässä vähitellen olla entistä enemmän i-phonen tms. kannalla. Ihan tätä blogiakin ajatellen. Kuvattomat postaukset, näyttävät aika tylsiltä. Kirjoittelin aikaisemmin blogin tyylin muutosta ja omasta pukeutumisestani.. Okei tuskin haluaisitte katsella - päivän asu kuvia- paskaisista talli vaatteista yms. Inspiksiä ja vaikutteita omaan tyyliini olen hakenut lehditä ja erinäisiltä sivustoilta.. Nettikauppojen antimiakin on tullut selailtua aika paljon.. Erityiseti minuun kolahti pari numeroa sitten Cosmossa ollut Punk juttu, vaikken ehkä itseäni niin 'raskaaksi' näe. Haen oikeastaan vähän jotain pientä monista tyyleistä.. Omaa luovuttaa ja rohkeutta pukeutumisessa on tosin aika vaikea totuettaa koulussa jossa ykkösenä yllä on ratsastushousut.. Siksi yritänkin vapaa-ajallani panostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti