tiistai 14. tammikuuta 2014

A frozen broaken heart ready lose it all

Moikka,
pikaisia kuulumisia käpy kylästä joka tunnetaan nimellä Ypäjä. Hengissä siis ollaan, vaikkei postauksia vähään aikaan olekaan tullut. Ei vaan ole ollut inspistä kirjoittaa, eikä sen puoleen aihettakaan. 
Päivittelin vähän ulko-asua itseni näköisemmäksi ja totesin tässä, että blogin suunta on muuttunut paljon siitä, mitä oli alunperin. Mun elämä kun ei enää koostu pelkästään hevosista, vaikka joku voikin sellaisen kuvan mun touhuista saada.. Muuttuu varmaan vielä lisää..  Saa nähdä, kirjoittelenko tätä blogia enää huhtikuun jälkeen, kenties aloitan kokonaan alusta.. Tulevasta kun ei oikein voi tietää, se ehkä siinä pelottaakin. Vähän on mielessä käynyt, että onko tää oikeasti nyt sitä mitä haluan tehdä. Mitään muuta ideaa ei kuitenkaan vielä ole tullut eikä mikään koulu vedä mua puoleensa. No kai se sitten vuoden päästä näkee mihin elämä vei, jos vie. Haluaisin muuttaa blogia enemmän life-style tyyliseksi ja kertoa kuvien kanssa enemmän kuulumisistani. Nyt lisäilen useasti monta kuvaa kun ei ole mahdollista lisäillä kuvia päivittäin.
Ensimmäistä talli viikkoa tänä vuonna ollaan nyt sitten 'viettämässä'. Systeemiit meni vuoden alussa kokonaan uusiksi, 'meidän' hevoset, eli siis syksyn hevoset muuttivat 4-talliin ja siirryttiin sinne tekemään tallia.. Hoidetaan siis KOKOtalli muiden opiskelijoiden kanssa. Tälläviikolla olen itse päivä-ja ilta tallissa ja viikonloppuna teen kaikkia talleja.. Yhdentoista aikaan jaetaan kaikille hepoille heinät ja lakaistaan, käydään itse syömässä välissä ja sitten tarhaamaan. Puoli kolmelta tehdään vaihto, ja muutamien hevosten tarhaamiseen menee yhteensä n. 1h.. Sillä matkaan 4-tallille menee n- 10-15min.. Viideksi mennään vielä tekemään it, jossa hevosia vielä tarhataan.. Ollaan kaikki nyt jo kahden päivän jälkeen ihan kypsiä.. Tervetuloa vaan opistolle!! No, eipä ainakaan tarvitse lenkille enään lähteä.. Kahden päivän aikana olen kävellyt kuusi kertaa Unikon ja 4-tallin väliä ja vkloppuna vielä enemmän.. Hoidossa on siis koko 4-talli eli noin. 80 hevosta. 
Entäs sitten ihan muita kuulumisiani. Valmistujais kutsuja pitäisi pikku hiljaa alkaa suunnitelemaan. Taas on 'sama'tilanne kuin ysiltä päästessä. Mitäs nyt sitten? Ja mitäs sitten kun opinto tuki loppuu?? :)) Nytkin tuntuu, että rahaa menee kaikkeen hauskaan ihan liikaa. Asiaan ei teitenkään mitenkään vaikuta se, ettei meille kotiin pääse yöllä baarista/muulta viihteeltä mitenkään.. Se aina vähän rajoittaa menemistä, muttei kuitenkaan pysty sitä estämään. Pitäisi vaan keksiä uusia paikkoja, joissa käydä.. Alkaa tuo jokakertainen Dondo vähän kyllästyttää.. Toki sielläkin on vietetty hauskaa aikaa, edellinen kerta tosin oli pohja noteeraus. Jollekin keikallekin olisi taas mukava päästä, sillä se musiikki huuma on ihan mahtavaa :) Mutta onneksi on vanha kunnon YouTube ja kotona niinkin 'antiikkisia' asioita kuin CD-levyjä <3 Vaikkei nekään korvaa live musan tuottamaan huumaa.. Ja onhan sitten vielä klubeilla soitettu musa joka pakottaa lattialle tanssimaan, eipähän tarvitse salille lähteä..
Omaa tyyliäkin olen koittanut muuttaa lähemmän ajatustani siitä, mitä haluaisin sen olevan. Lähinnä vaatteiden ja kenkien kautta. Toki värjäsin hiuketkin, muttei mitään kovin radikaalia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti