tiistai 25. helmikuuta 2014

On toivo kuin pyhähenki se virtaa vaan



Ja mitähän teille sitten kertoisi? Jos kuitenkin lyhyesti vähän kaikesta, viimeksi taisin kertoa Sintti ponista viime viikolla. Lähdin viime viikolla jo keskiviikkona kotiin ja torstaina pyödittiin broidin kanssa Stadissa. Ja kertokaa miten on mahdollista että, vaikka kävin kaikissa Kampin ja Foorumin kaupoissa en löytänyt mitään mitä olin hakemassa.. Siis kaikissa!! Perjantaina kävin tekemässä pikku-E teoria kokeen ja sen jälkeen mamman kanssa Mannissa. Illalla kävin hyppäämässä Santerin kanssa.. Tunnista en sano muuta kuin että, hyvin huomasi menneensä 3vk kakkosen tammoilla.. Perjantai ilta/yö meni dndssä ja oli ihan hauskaa pitkästä aikaa ;DD
Sunnuntaina käytiin Eholla hyppäämässä Santerin kanssa, ja toinen vain pukitteli mennessään. Meni oikeastaan hyvin siihen nähden, etten pitkään aikaan ollut hypännyt kunnolla. Käytiin tallin kautta ja sitten lähdin autolla opistolle. 
Tänään maastoiltiin tunti ja Litti reppana oli ihan hiestä märkä, pelkästä kävelystä.. Iltapäivällä oi ensimmäinen psykan tunti ja nyt illalla oli ihan mahtava ilma!! Aurinko paistoi, ei tuullut ja ei lunta missään. Tosi helmikuu :D ei haittaa yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti